5 mar 2018

Vinterdagarna…..

Author: madeleine66 | Filed under: Okategoriserade

ramlar på som vi i samma takt närmar oss våren och värmen.

Jag älskar vintern speciellt när det får vara vinter med snö och lagom med minus grader där man kan få njuta av att få åka ner för en härlig manchester pistad backe eller bara sitta och njuta av solstrålarna som strålar mot den vita gnistrande snön..

I år har vi haft två underbara resor till det underbara Åre och dess sköna backar, där vi har fått laddat våra batterier med skön skidåkning och härligt väder där vi bara har njutit av livet och kopplat av.

Just nu lyssnar jag på en ljudbok av Dag Öhrlund som heter ”Se till mig som liten är” där uppläsaren är Stefan Sauk han har en helt underbar lästeknik och röst.

Se till mig som liten är - Dag Öhrlund

En sommarfredag i Stockholm: Ewert Truut är nära att bli skjuten av en desperat tonårsflicka. När hon avväpnats och förts till sjukhus visar det sig att någon skurit av hennes tunga. Något dygn senare blir en av Ewerts vänner brutalt mördad och verkligheten vänds upp och ner, inte minst när det visar sig att det finns en koppling mellan flickan och hans vän. När Ewert börjar nysta i trådarna dras han in i en ljusskygg härva av prostitution, människohandel och barnarov. Han hotas till livet och känner också ett tryck från höga polischefer som vill lägga locket på utredningen. Vilka krafter slåss han mot? Vem, eller vilka, försöker tysta honom? Samtidigt drabbas hans nära och kära av andra kriser och Ewert Truut får anledning att ompröva sina fördomar och tänka på hur mycket livet är värt.

Har ganska många böcker som ligger i min bokhylla på Storytel som jag ser fram emot att lyssna på :).

Nu får ni ha en bra kväll, här ska jag försöka bli av med min huvudvärk som har varit mitt sällskap sedan jag gick och la mig igår kväll.

Kram Madde!