14 apr 2017

Vinter igen.. Nää

Author: madeleine66 | Filed under: Okategoriserade

Tror inte det.. nu vill  jag ha en underbar vår som tonar ut i en underbar sommar med mycket sol och värma.. älskar vårt lands olika årstider.. och när vi går från vinter när naturen har legat under ett vitt underbart täcke tills solens underbara strålar börjar att täcka av naturen sitt täcke för att sedan väcka den till liv igen, där vi hör bäckar porla och träden börjar att knoppa, vitsippor , snödroppar och krokus börjar att visa sina vackra färger och vi som under vintern har varit lite bleka börjar att få  färg om nosen och börjar att packa undan våra vinter kläder för att ta på oss lite tunnare kläder inför solens underbara värme.. När vi fryser på morgonen och blir alldeles för varma på eftermiddagen.. Ja man kan ju inte mer än älska vårt Sverige med dessa underbara årstiden som alla bjuder på något vackert..

Men nu är vi i April och kan inte säga att jag vill att det ska vara vitt på backen igen utan nu ska ju vårskruden vara på men april i alla dess ära har väl alltid bjudit på jojo väder..

Men nu ska jag bjuda på en överraskning för alla som vet vem lilla jag är vet ju att jag är en lite frusen person, men men nu fast snön ramlar ner utanför fönstret och tempen ligger på nolla så ska vi faktiskt rulla ut med husvagnen i morgon och ja jag som är en frusen skit ska ut och campa.. Haha det trodde ni inte?? men jag tror säkert inte att ni inte trodde att min väg genom livet skulle leda till att från att vara en licens svetsare till en utbildad undersköterska heller.. så livet är härligt och det bjuder på en massa överraskningar…

Ja jag kan inte säga att min väg genom livet har varit rak utan den har bjudet på en massa svängar och en hel del snabba nerförsbackar där jag har fått kämpat för att klara mig upp för de kommande uppförsbackarna men jag har klarat av det och jag kan man bara säga att jag är jäkla imponerad av mig själv och vad jag har klarat av trots alla motgångar.

Just nu kan jag inte säga annat än att jag älskar där jag befinner mig just nu. Älskar min familj och de vänner jag har runt mig.

Men nu ska jag avsluta detta inlägg med att önska er alla en riktigt

GLAD PÅSK!!