7 feb 2017

Vet inte.

Author: madeleine66 | Filed under: Okategoriserade

Har så mycket som bubblar inom mig men har ingen aning vad jag ska skriva om eller vart jag ska börja, mår ganska bra i dag men har vissa dagar som är tyngre än andra och då tvivlar jag verkligen om jag klarar hela vägen.. och det är ingen trevlig känsla för det är inte långt kvar förrns jag är klar och kan ägna hela mitt fokus på att jobba.

Just nu har jag praktik och kan då inte ta några jobb utan känner att de dagar jag har ledigt så måste jag ta igen mig, men det är svårt att svara nej men måste tänka på mig för det är ingen som tackar mig för att jag kör slut på mig och var roligt skulle det vara om jag var slutkörd när jag väl kan börja jobba på heltid. Så jag försöker att ta det lugnt varvat med ev. lite skoluppg.

Jag trivs på praktiken och personalen har tagit emot mig på ett väldigt bra sätt 🙂 Det är annorlunda att jobba inne på ett boende mot att vara ute och köra i Hemtjänsten helt klart ett helt annat tempo.

Förhoppningsvis så har jag sommarjobbet klart 🙂 Det hoppas jag på i alla fall.

Detta saknar jag

Så jag funderar verkligen på att boka en resa till Åre igen för att komma ifrån och åka lite skidor tillsammans med älsklingen min. Känner att jag behöver lite vinterkänsla igen för den här vintern har verkligen varit super tråkig 🙁 jag är en riktigt frusen person men jag älskar vintern, älskar när solen skiner mot den vita snön eller när det gnistrar i träden av rimfrosten som glimmar i solen..

Denna vinter är ju som en förlängd höst grå och trist och hur ruggig som helst inget som ger en energi i alla fall…

Men nu ska jag ta och sjunka ner i soffan och kika lite på tv kanske ett program av Mord i Sandhamn.

Sussa gött med er!