24 okt 2016

vart tar tiden vägen?

Author: madeleine66 | Filed under: Okategoriserade

tummener

Så här tycker jag om vädret vi har just nu!

Ja då var denna helg slut, det har varit en trevlig helg men jag vet ärligt talat inte vart den har tagit vägen för den har gått super fort…

I fredags så var vi i Karlstad och svävande runt lite överallt, så swisch var fredagen borta, lördagen då var vi i Laxå på höstmöte och sedan stannade vi till i Ranglebyn innan vi hamnade i vår tv soffa tillsammans med en stor härlig skål popcorn och ett stort glas med riktigt kall mjölk.

Idag söndag har vi varit hemma hela dagen och det har varit underbart förutom min huvudvärk som tydligen ville vara med idag… Men jag har ändå fått lite pysslat, nu i kväll var sonen hemma på besök och det var inte fel att få ha han hemma en liten stund för det var ett tag sedan..

Imorgon blir det att börja dagen med att hjälpa sonen att flytta för att sedan köra vidare med en utbildning i Heroma, sedan antar jag att det blir att ta tag i flyttlådorna igen.. Så den dagen kommer nog med att swischa förbi i turbofart.

Sedan antar jag att det får bli ett par dagar på lärcenter igen.

Men nu mina vänner är det dags att ta sängen i anspråk.

Natti Natti med er!!

trott-smiley