23 mar 2018

Vår….

Author: madeleine66 | Filed under: Okategoriserade

Ja lite av den känslan har precis börjat att infinna sig,  för även om det fortfarande är vinter och lite kyligt så känns det att naturen börjar att släppa sitt grepp om vintern och våren har börjat att visa sig  lite genom att solen värmer gött och fåglarna kvittrar för fullt när man sticker ut näsan, det har blivit betydligt ljusare längre på dagarna och till söndagen ska vi flytta fram visarna på klockan till sommar tid.

Har börjat att knalla runt i mina ny inköpta skor för att vänja fötterna vid att gå med klackar något som mina fötter verkligen inte är vana vid, här har vi skämt bort fötterna i breda skor med låga klackar eller inga klackar alls, så chocken blir total när man klämmer ner dem i höga smala skor…..

När det gäller vår ny in flyttade kille Obama så har allt gått bra och han har funnits riktigt bra här hemma, han håller stenkoll på oss och går med runt och kikar va vi gör och pratar hela tiden, 🙂 han är ett riktigt charmtroll.

Ljudboken jag har i mina lurar just nu är Jordens Väktare en spänningsroman av Buthler & Öhrlund

En riktigt bra bok där uppläsaren är Stefan Sauk.

USA:s utrikesminister dödas i ett attentat vid ett statsbesök i Ukraina. Tillvägagångssättet är lika enkelt som effektivt: en radiostyrd helikopter bestyckad med sprängämnen spränger hela bilkortegen i luften. Ingen tar på sig ansvaret för attentatet och överste Nicholas Shy vid SSG, en enhet direkt underställd presidenten, får i uppdrag att leda jakten på de skyldiga. Snart sker ytterligare attentat, fast på helt olika ställen i världen: en gasledning sprängs i Ukraina, elnätet i Brasilien saboteras och en kemisk fabrik sprängs i Indien. Ett mönster börjar framträda, men utredningen rör sig alltför långsamt framåt. Samtidigt jobbar Nicholas flickvän, svenska Jessica Björk som arbetar på CNN i Atlanta, med att rapportera om samma händelser. Deras förhållande blir alltmer ansträngt när de båda försöker hålla isär sina yrkesroller och sitt privatliv.
Boken lyssnar jag på genom appen storytel

Nu får ni ha en riktigt trevlig fredagskväll!

Kram Madde