24 jan 2018

Trist dag med boktips

Author: madeleine66 | Filed under: Okategoriserade

Då var det dags igen, regn och blåst hur tråkigt som helst varför kan det inte få vara vinter när det ska vara vinter?

Det är ju så härligt när det är minus grader och vintern gnistrar med sin skönhet, detta gråa väder gör ju ingen glad utan man blir ju hur urlakad som helst finns ingen energi i detta väder.

Längtar tills det är dags att åka tillbaka till Åre och vintern igen och få bli lite laddad igen med energi för man får verkligen en härlig känsla i kroppen.

Just nu läser jag en Dan Brown bok nämligen ”Begynnelsen” en riktigt bra bok, älskar hans böcker där han ifrågasätter saker och lägger ut dem i olika vinklar.

Begynnelse (inbunden)

Robert Langdon är tillbaka

Varifrån kommer vi?
Vart är vi på väg?

Robert Langdon, professor i religiös symbolik vid Harvard, anländer till Guggenheimmuseet i Bilbao för att närvara vid avslöjandet av en upptäckt som enligt inbjudan kommer att ”förändra vetenskapen för alltid”. Edmond Kirsch, en fyrtioårig miljardär som blivit världskänd för sina hypermoderna tekniska uppfinningar och djärva förutsägelser, var en gång Langdons student. Nu hävdar han att han funnit svaret på två av mänsklighetens mest omdebatterade frågor.

När den spektakulära presentationen inleds inser Langdon att han och de hundratals andra gästerna står inför ett avslöjande som är långt mer kontroversiellt än de kunnat ana. Men plötsligt exploderar den välorkestrerade kvällen i kaos. Tillsammans med museets eleganta chef Ambra Vidal finner Langdon sig vara måltavla för en okänd fiende som inte skyr några medel för att förhindra att Kirschs banbrytande upptäckt når dagens ljus. Tillsammans flyr Langdon och Vidal mot Barcelona för att knäcka det kryptiska lösenordet som skyddar Kirschs hemlighet innan det är för sent. Under den dramatiska jakten tvingas Langdon navigera bland mystiska koder, nedtystade historiska fakta och religiös extremism.

Ha en bra kväll!

Kram Madde