19 feb 2017

Tråkigt…

Author: madeleine66 | Filed under: Okategoriserade

Tycker jag det är när vi har en så fin biograf här i stan och ändå måste åka till Karlstad för att vara säker på att få se filmen man vill titta på i 3D och detta trots att vi här i Säffle han en riktigt bra 3 D biograf.

Jag förstår att alla kanske inte tycker om att se filmen i 3D utan hellre vill se den i vanlig 2D men det borde finnas ett alternativ att man visar filmen både ok, och att det står klart och tydligt på hemsidan i vilket format som filmen visas i.

Vi skulle se filmen ”Fantastiska vidunder och var man hittar dem” så vi kollade om den gick på Saga biografen i Säffle och det gjorde den och enligt min bokning så skulle den visas i 3D, men när vi sedan stod och skulle hämta popcornen och gå in i salongen fick vi reda på att den inte skulle visas i 3D utan i vanligt format.. hmm ändå stod det i min bekräftelse som jag fick när jag bokade att det var i 3D. Nu fick vi pengarna tillbaka.  Jag gick ut och kollade om den gick i Karlstad och det gjorde den så vi satte oss i bilen och fick ta oss en tur dit istället något jag verkligen inte ångrade för den bestod av många härliga 3D effekter som höjde filmens kvalitet.

Nu vill jag verkligen inte svart måla biografen här i Säffle för det är en riktigt bra sådan, en biograf som jag hellre går på än att åka till Karlstad för i många anseende är biografen i Säffle bättre än den i Karlstad, men vissa filmer vill jag se i 3D.

För det är en härlig känsla att köpa sina popcorn och sjunka ner i de sköna biostolarna och få avnjuta en riktigt bra film.

Kramis!