25 feb 2015

Tisdag

Author: madeleine66 | Filed under: Okategoriserade

Kan ju inte säga att vädret utanför dörren har varit bättre idag, men men vad kan man vänta sig nu när det är sportlov…. Tycker verkligen synd om alla som har ledigt från skolan och har möjlighet att vara ute och njuta av en underbar vinter, å inte får göra det utan det ska vara grått och hur tråkigt som helst….

Dagen idag har tillbringats med att uträtta lite bankärenden och fixat doppresent.

Får skicka ett stort Grattis till Kalla som idag lyckades att ta guld på sin distans…HURRA HURRA!!!!

Kanske skulle ge ett boktips 🙂 för det är ju väder för lite soffhäng med en riktigt bra bok.

Just nu läser jag en bok som heter ”Tatuerad djävul” av Sharon Sala.

2015-02-24 23.58.10

Den handlar om:

Minen av hur pappan mördades framför hennes ögon har plågat Cat ända sedan barndomen. Den traumatiska händelsen fick henne att söka sig till ett arbete som går ut på att fånga de kriminella avskum som tror att de kan fly undan rättvisan. Prisjägarlivet ger henne möjlighet att på sitt sätt hämnas sin far, men hon hoppas också att hon en dag ska ställas ansikte mot ansikte med den som tog hennes trygghet ifrån henne: den tatuerade djävul som dödade pappan.

När bästa vännen Mimi mördas på det mest kallblodiga sätt inleder Cat en skoningslös jakt på förövaren. Till sin hjälp har hon Wilson Mckay, också prisjägare och tillsammans kämpar de för rättvisan….och emot de känslor som finns mellan dem. Mitt uppe i mördarjakten korsas deras väg av ett välbekant ansikte –  samma ansikte som hemsöker Cat i hennes mardrömmar. Men jakten på två mördare innebär också dubbla faror….

Jag gillar inte pocket men denna bok är värd att läsa.

Nu ska jag ta natta!