26 sep 2015

Solsken

Author: madeleine66 | Filed under: Okategoriserade

Har vi haft under dagen och det har varit jätte skönt 🙂

Hjärtat har tillbringat dagen ute i garaget med att fixa crossen till körningen i möra 🙂

Jag har fixat lite kålsoppa..mmm!

kålsoppa

Idag kom Patricia, Jocke och deras gullegris Akki hit på besök och ska stanna tills i morgon..  De fick sig lite av kålsoppan, som fick tummen upp 🙂

Provade ett nytt rödvin igår, det var ett riktigt gott vin som jag gärna köper igen 🙂 fylligt lättsamt  vin med mycket smak.

20150924_202119

Har nu lyssnat klart på boken FASAN JÄGARNA av JUSSI ADLER-OLSEN

fasanjägarna

Gillade boken så nu har jag naturligtvis laddat min älskade mobil med del 3 som handlar om Avd. Q.

flaskpost från P
(
Bild och info är hämtat från Storytel)

FLASKPOST FRÅN P

Inläsare: STEFAN SAUK

På polisstationen i Wick, långt borta i Skottland, stod en grön, repad flaska i fönsterkarmen under lång, lång tid. Den var liten. Ingen tog någon notis om den. Ingen märkte brevet inuti. Därför undrade ingen vad de halvt utplånade bokstäverna HJÄLP kunde betyda. När kriminalinspektör Carl Mørck på omvägar får den gamla flaskposten i sina händer, tror han först att det nästan utplånade nödropet är resultatet av ett grovt pojkstreck. Men efterhand som han och hans assistent Assad lyckas avkoda mer och mer av brevet, inser de att två pojkar förts bort någon gång på nittiotalet och att flaskposten är det enda livstecken man fått från dem sedan dess. Men vilka är pojkarna? Varför har deras föräldrar aldrig anmält dem som saknade? Och vad hände med pojkarna? Carl och Assad dras längre och längre in i en beräknande och känslokall kidnappares nät, och plötsligt går det upp för dem att tiden håller på att rinna ut. Även om många år har gått är kidnapparen fortfarande aktiv. Mardrömmen tar aldrig slut.

Men nu får ni ha en fortsatt trevlig lördagskväll!

Kramis!