10 feb 2017

Snöar

Author: madeleine66 | Filed under: Okategoriserade

Gör det utanför fönstret, jag tycker det är rogivande att se flingorna falla ner och lägga sig som ett vitt täcke på backen. Tänk va härligt det skulle vara om det kunde få ligga kvar i alla fall under februari månad för att sedan tyna bort i mars med hjälp av solens strålar som sedan väcker krokus och snödroppar då gumman tö går över naturen med sin kvast och ser till att våren kommer till oss…

Har lite svårt att koncentrera mig på skoluppgiften.. Tror att jag hellre går ner och tar mig lite mat.

I eftermiddag så är det dags för ett par timmars praktik på Kaptensgården och avd Bryggan igen innan helgen tar vid och jag har hela två dagar ledighet att se fram emot innan nästa veckas praktik börjar och då har jag bara en enda dag ledigt på hela veckan jobbar månd-onsd ledig torsdag jobbar jag fre-sönd ingen rolig vecka alltså känna som jag kan ta med mig täcke och kudde och sussa i vilorummet.

Jag trivs på min praktikplats så det är inga problem när man väl är på plats och de jag har fått äran att jobba med har varit riktigt trevlige, men tror verkligen inte jag skulle klara av att jobba med ett sådant schema för det är tuffa veckor som de har och bara lediga varannan helg..  det tycker jag inte är ok!

Önskar er en riktigt härlig fredag!

Kramis !