25 mar 2015

Skiftningar

Author: madeleine66 | Filed under: Okategoriserade

I vädret det är, idag har det varit ett riktigt ruggigt väder grått och det har blåst isbitar i alla fall har det känts så, helt enkelt ett riktig skitväder.. Men vi får vara tacksamma över att vi inte har fått nån snö i alla fall och det är ju alltid något.

Fick införskaffa lite pelletssäckar för blir alldeles för kallt att stänga av värmen ännu, det får bli lite varmare på nätterna innan vi kan göra det och det hoppas vi att det blir snart så man kan sluta med pellets eldningen för en period igen..

Idag har det varit våffeldag och det har vi naturligtvis hedrat med att just äta våfflor. riktigt gott! Antar att det beror på att vi inte äter det så ofta i alla fall inte i det här huset.

Varit till Erikshjälpen för en lite koll idag och idag fick jag med mig en klänning som jag gillade och Älsklingen hittade ett spel.

Har precis tagit mig en vals med snabeldraken och en lite energi drink som idag bestod av päron och blodapelsin. Nu ska jag bara ta det lugnt tillsammans med min stickning och ljudboken.

mörkare himmel

(lånad bild)

I gryningen puttrar en fiskebåt in mot hamnen i Arguineguin på södra Gran Canaria. En av fiskarna får syn på en död kvinna som ligger på klipporna nedanför den norska sjömanskyrkan. Hon är skandinaviskt blond, naken och kroppen är arrangerad efter en berömd målning från fjortonhundratalet, Venus födelse. Polisen söker febrilt efter gärningsmannen och får oväntad hjälp av den svenska journalisten Sara Moberg, som driver den skandinaviska tidningen på ön och den norske före detta polisen Kristian Wede, nyanställd vid konsulatet i Las Palmas.

När ännu en kvinna hittas död, arrangerad efter ett berömt konstverk, tätnar mystiken. Kopplingar går till ett yogacenter i de kanariska bergen, ett massageinstitut i Playa del inglés, och den norska sjömanskyrkan i Arguineguin.

Ljudbok är ett väldigt bra sätt att koppla av på och ha det lite trevligare när man pysslar med något annat. 🙂

Så ha en bra kväll på er!

Kram!