19 jun 2016

Så kan det vara.

Author: madeleine66 | Filed under: Okategoriserade

nallephu1

Hej på er i sommarvärmen 🙂

Har haft lite blogg torka här, lite på grund av att jag inte har vetat vad jag ska skriva om.. Det är  inte så att jag saknar ämne att blogga om utan snarare att jag inte riktigt har bestämt mig om det är ämnen som är passande i en blogg. Det finns så mycket som bubblar inom mig som egentligen måste ut.

20160617_144656 20160618_145510

Härligt väder det har varit i ett par dagar 🙂 Vi har reggat in vår lilla sommarbil och varit ute och åkt lite Cabe 🙂 man får ju verkligen passa på de dagar som sommaren visar sig från sin härliga sida.

regn

Vi närmar oss midsommar med stormsteg och naturligtvis så ska vädret visa regna.. Men jag håller mina tummar och tår att de ska ha fel för det har ju hänt mer än en gång, tyvärr så brukar det då som oftast vara om de lovar solsken inte regn.

argsmiley

Jag gillar verkligen inte när jag känner att det finns så mycket som MÅSTE och då menar jag måsten som ska göras här hemma…. Sedan så lyser all lust och energi med sin frånvaro, hmm! hur mycket får man då gjort? svaret på den frågan är ju då helt klart INGET!