1 Nov 2016

Ruggit väder och mående!

Author: madeleine66 | Filed under: Okategoriserade

argsmiley

Fy vad jag hatar att må varannan dag eller snarare varannan timme dåligt, ena stunden mår jag helt okey för att i nästa må kasst inte kul så jag gillar verkligen inte läget just nu…..

Det vore betydligt bättre om det bröt ut så det liksom var avverkat och man kunde köra på som vanligt igen, jag vågar ju liksom inte ta några jobb eftersom jag inte vet vilken vändning det ska ta, inte ok att boka upp sig med jobb för att det blir ju bara krångligt om man måste ringa för att säga att jag inte kan ta passen så de får leta ny ersättare.

studie

Var till skolan idag eftersom det var en uppgift som jag var tvungen att låna en bok för att kolla av om jag var på rätt spår, men nu är det delat och förhoppningsvis klart. Nu är det bara att sätta tänderna i ett nytt.. lika bra att köra på för fulla muggar så man ligger i fas med det som ska in gärna lite före så man har lite sömsmån ifall det är något som krånglar..

frusen

Vädret ute är inte ok det är grått och blött.. om det ska vara så här kan det lika gärna bli kallt så det blir lite kyla i backen innan snön kommer så den får ligga kvar och lysa upp tillvaron igen, för nu är det alldeles för mörkt ute för min smak.

stickande-gumma

Känner för att sticka så det är väl dags att ta tag i stickorna igen och köra på, har en tröja som jag håller på med kanske vore trevligt om den blev klar älskar ju långtröjor.  Stickning ska ju vara ett bra sätt att koppla av så det vore ju inte fel.

Ha en bra kväll på er!

citat3