29 sep 2015

Rensat!

Author: madeleine66 | Filed under: Okategoriserade

Har vi gjort och det ordentligt 🙂 vi har rivit ut hela det ena skjulet och sorterat det vi vill ha kvar och det som ska slängas och det blev ett riktigt ordentligt lass som vi åkte med till Östby idag 🙂 Det kändes underbart.. så nu är det bara att ta tag i nästa förråd och göra samma sak… älskar när det blir mindre grejer kvar i spar högen gentemot högen som ska slängas 🙂

Vi har ju haft blodmåne också och naturligtvis var vi uppe och kollade den även fast jag kanske inte tyckte jag var riktigt klok som gick upp frivilligt när klockan var 0350 på möran för att titta på en måne 🙂 Men vilken upplevelse det blev!! helt otroligt men lite kallt 🙂 Månen var hel läcker och himlen var ju helt underbar med alla dessa stjärnorna som riktigt strålade (tyvärr ingen bild) Men känslan var enorm.

Här är en av de underbara bilderna vi fick på denna härligt röda måne 🙂

Blodmoon

Helgen har varit kanon, våran dotter Patricia och sambo Jocke kom i lördags tillsammans med deras busför Akki 🙂 De stannande fram tills på söndag då vi for en sväng till Åsen för att åka lite cross (ja inte jag då) utan resten av gänget.

Patricia 150927

Patricia

Jocke

Jocke

Klas

Klas

Akki

Akki

Pst och varför bilderna i mina förra inlägg har försvunnit är för mig ett mysterium 🙁 men hoppas att jag kan fixa det, det bästa vore om det vore ett tillfälligt problem… hmm hur ofta nu det händer när det gäller datorer?

Men nu får ni ha en go kväll!

Kramis!