30 mar 2017

Regn och ingen energi

Author: madeleine66 | Filed under: Okategoriserade

Det var ett tag sedan jag saknade lust att göra något när jag är ledig och på hemma fronten.  Men jag har försökt att motat bort olusten lite med att jobba på mitt gymnasiearbete och meddelat mina lärare mina ändringar så får vi se om de var rätt uppfattade har nog flera att fixa men har förhoppningsvis ordnat till några av dem.

Har även lagat lite mat och idag fick det bli ris med kycklingbullar med sås.

Tvättmaskinen har fått sig två träningspass.

Utanför är det grått och blött något som är nödvändigt men ändå lika tråkigt när det sker, men det behövs ju lite regn för att naturen ska kunna vakna till liv igen och låta sin grönska flöda.

Men nu tror jag nog att jag ska plocka fram min stickning och sjunka ner i soffan för lite avkoppling, det ska ju vara bättre än yoga har jag hört 🙂

Ha det så gött tills vi hörs igen!