1 apr 2015

Redan…

Author: madeleine66 | Filed under: Okategoriserade

1:a april, ja, tiden bara springer iväg, mars har ju bara svischat förbi i en himla fart. Hinner inte riktigt med känner jag, men det positiva är ju att vi är på sidan innan sommaren så man kan längta till den…:)

Ja kom upp ur sängen redan kl 06 idag så Hjärtat mitt fick sällskap till Åmål och bilservicen, under tiden vi väntade på vår bil så gick vi runt och kikade på andra bilar alltid lika spännande att kolla in nya fordon.. man vet ju aldrig vad det kan bli för nästa bil och man måste ju veta i vilka prisklasser de ligger i och vad man får för utrustning i sin bil till den aktuella summan.

Sedan for vi hem och vart alldeles utslagna en stund innan det var dag att fara in till stan igen, blev ett snabb besök till Erikshjälpen där vi idag inte hittade något alls.. 🙂 sedan for vi vidare till min kära svägerska där hjärtat skulle hjälpa till att få igång pannan med de nya reservdelarna som kommit.

Har även passat på att njuta i solen för så skön den var idag…

Men i efter middag när vi satt vid våra datorer en sväng så tro det eller ej men det började att hagla samtidig som tempen sjönk med en massa grader… Brr!

Fick upp lite mer Guldfisk från dammen som har fått flyttat in i vårt stora akvarium innan de får flytta till nya hem.

Hmm funderar att på om det blir nån tur till Blåkulla i år eller om kvasten ska få stå i garaget  🙂

påskkärring

Men nu får ni ha en bra kväll på er!

Kram!