14 feb 2019

Rastlös….

Author: madeleine66 | Filed under: Okategoriserade

Hur kan man känna sig så rastlös när man har hur mycket som helst att göra???

Jag får inget gjort fast jag har en hel del att göra, det finns ingen lust så då tycker man ju att har man ingen lust så borde man ju inte bli rastlös när det inte händer något.. men men jag är hur rastlös som helst.

Sedan har vi detta med den så kallade vintern som vi fick känna av en liten stund i alla fall, tycker ju nu när snön äntligen kom så kunde den väl ha fått legat kvar i alla fall över alla sportloven så de som är lediga och vill åka skidor eller andra vintriga aktiviteter har möjligheten att göra detta.

Idag är det Alla Hjärtans Dag,, inte för att jag tycker det behövs en sådan dag. för det är något som vi borde kunna dela med oss varje dag, känner att det är viktigt att man både talar om och visar det för de som man verkligen tycker om för du vet aldrig när du inte längre kan göra det, därför känner jag att det är viktigt att man talar om det så ofta man får möjligheten att göra det. Så därför tycker i alla fall inte jag att man behöver någon speciell dag för att tala om för de jag verkligen tycker om, utan det försöker jag göra så ofta jag kan.

Mitt löpband har fått börja att jobba igen, för varannan dag så tar jag mig en tur sedan kombinerar jag det med lite andra övningar för att på så sätt försöka få denna lata kropp att komma igång igen, jag vet ju att jag mår så betydligt mycket bättre när den får lite motion.

Men nu tror jag nog att jag ska  brygga mig en kopp kaffe och plocka fram min stickning för att på så sätt kanske jag kan komma till ro i kroppen.

Så efter detta ganska obetydliga inlägg önskar jag er en riktigt härligt fortsatt Alla Hjärtans Dag

Kram Madde