25 aug 2018

Plötsligt…… var det slut…

Author: madeleine66 | Filed under: Okategoriserade

På den underbara sommaren och det är med blandade känslor som jag ser ut genom fönstret, för efter en helt underbar sommar har det helt plötsligt blivit lite kyligare ute. Lite sorgligt för augusti är ju ändå fortfarande en sommar månad så det känns lite snopet att hösten har gett sig till känna redan.

Jag som älskar värme känner att jag har blivit snuvad på sommaren, för denna underbara sommar har vi inte kunnat vara vid vårt älskade sommar paradis mer än kort stunder, för vi har jobbat typ hela sommaren…. känns så typiskt.

Samtidigt är det underbart att vi har haft möe att göra eftersom det är vårt eget företag som har genererat jobben…Det kan man verkligen inte klaga på utan det är så positivt…

I år är det valår och man måste bestämma sig för vad man ska rösta på, vilka partier som ljuger minst, för ljuger gör de alla, de lovar alltid en massa innan valet som de med all säkerhet inte håller när de väl har kommit till makten… så vem ljuger minst eller vem håller vad de ljuger om… 

Tycker att de ska försöka att tala om vad de står för och vad de vill göra för att Sverige ska må bra istället för att smutskasta varandra, för det är de väldigt bra på att tala om vad de andra partier inte har gjort, eller har gjort som INTE har varit bra, istället för att verkligen förklara och tala om vad de själva vill göra.

Det skulle verkligen underlätta vilket parti man vill lägga sin röst på om de var mer tydliga i sina egna agendor stället för att smutskasta varandra.

Men nu tror jag nog att jag ska och brygga mig en god kopp kaffe, sätta mig i soffan med en bra bok och bara koppla av…..

Boken som jag ska koppla av med är:

Vecka 36 (pocket)

Sommarsäsongen i det lilla fiskeläget Brantevik är över för den här gången. För familjerna Winter och Malm har det varit en regnig semestervecka och stämningen är inte på topp. De bästa vännerna Johanna och Agnes är båda gravida och inom några få veckor kommer de att vara mammor.
I ett försök att ändå avsluta vistelsen på ett bra sätt bestämmer sig paren för att gå och sjunga karaoke på den lokala hamnkrogen. Men något går fruktansvärt fel och på morgonen när de andra vaknar är Agnes borta.
Agnes försvinnande blir veckans stora nyhet och polisen och media arbetar var och en på sitt håll för att finna en lösning på gåtan. Men det blir en kamp mot tiden och allt tar en oväntad vändning när en död kvinna hittas uppspolad på en strand …

Ha det så gött mina vänner!

Kram Madde!