14 nov 2015

Perfekt

Author: madeleine66 | Filed under: Okategoriserade

Väder var det igår ! i alla fall för att sitta inne och skött lite bokföring plus lite annat som måste göras.

Sonen har var in och tagit bort stygnen och allt så riktigt bra ut.. det gillas 🙂 Nu vill han bara komma igång med träningen till fullo han gillar inte att den går på sparlåga, men det är viktigt att han inte går för fort fram så det blir några bristningar.

Hann till och med  bära in en pall med värmepellets innan mörkret kom.

kvällen avslutades med vin och en stund i tv soffan tillsammans med mannen och sonen.

Idag lördag har jag tillbringat i garderoben där jag har rensat bort en massa kläder som jag inte använder, de bara hänger ju där och bara tar plats..väldigt onödigt då kanske det kan vara nån som har bättre användning av dem än jag… en god gärning är ju aldrig fel att göra.

I mina lurar har jag precis lagt in en ny ljudbok, denna gång fick det bli av författaren Viveca Sten. Det är hennes senaste bok  I SANNINGENS NAMN uppläsare Katarina Ewerlöf.

Skickar även tankar till alla drabbade i Paris, detta är hemskt!!

Jag är inte rasist och jag tycker att alla människor har lika värde men som läget ser ut i världen idag med alla fanatiker som hägrar så är faktiskt jag riktigt rädd för vilken riktning denna värld är på väg. Vi kan inte vara hur godtrogna som helst utan måste inse att det finns människor som inte bryr sig om att skada andra för sin tro.  Så man kan ju undra vart ska detta sluta…..Ja, jag vet inte men jag kan inte se ett lyckligt slut i alla fall inte i dagsläget och det gör mig riktigt rädd.

Ha nu en riktigt bra kväll!!

hugs