11 apr 2017

Nöjd

Author: madeleine66 | Filed under: Okategoriserade

Är en av de känslor som jag har inom mig just nu, sedan finns det naturligtvis saker som skulle kunde vara bättre men för tillfället kan jag inte göra något åt just de sakerna så därför fokuserar jag mig på de som jag kan..

Utanför fönstret blåser det friska vindar och solen skiner, fåglarna kvittrar för fullt när de letar bon och letar bomaterial… våren är så underbar när allt vaknar till liv för att under en kort period stå i blomster.

Bildresultat för undersköterska

Skolan är jag klar med och det ger en underbar känsla att jag har klarat av den uppgiften jag gav mig in på för 1½ år sedan. Något jag inte riktigt trodde på när jag började den resan men nu är jag klar och är undersköterska även fast jag inte blir det officiellt förrns den 2 juni då vi har avslutning.

Nu kan jag lägga upp mina dagar som jag vill, om jag vill vara ledig eller jobba, att kunna ta de pass som jag vill, jobba möe, jobba lite eller inte alls… känns bra!

Och nu känner jag att det är dags för att avnjuta en stor härlig mugg med nybryggt kaffe för att sedan fixa till en spagettiegratäng..

Ha en underbar dag på er!