23 feb 2016

Migrän

Author: madeleine66 | Filed under: Okategoriserade

huvudvärksmiley

Är ju nått jag verkligen inte tycker är ett trevligt tillstånd… Jag kan väl bara vara tacksam att den kom när jag hade gett mig för dan med mitt pluggande, men det ger mig i i alla fall en förklaring till varför jag har känt mig lite mosig i huvudet och trött hela dagen..

Fick mig en tur med snabeldraken när jag kom hem, men nu orkar jag inte göra värst mycket mer, dels för min huvudvärken sedan är jag så himla trött, hela kroppen är alldeles utmattad… hmm ogillar den känslan 🙁

Så nu sitter jag här framför, eller sitter man bakom datorn… hmmm en bra fråga… runt om kring mig ligger tre katter och bara mår gött. Det djuret måste helt enkelt vara en av de bästa livsnjutarna som finns de vet konsten att ta till vara de bästa stunderna här i livet.

2014-01-30 21.53.26 2014-09-29 09.49.27

Nere i hallen ligger en annan fyrfota skönhet och sover efter en långpromenad han och mitt Hjärta har avverkat under dagen.

Akki

Akki, denna charmknutte som för tillfället som bor hos oss när hans matte och husse är ute och njuter av världen.

Nej nu ska jag nog ta och fylla på lagret av värktabletter i kroppen i hopp om att de hantverkarna som just nu håller på att jobba för fullt i skallen ska ta en lång härligt semester så min huvudvärk försvinner, har verkligen inget minne att jag har beställt någon typ av arbete i skallen…

Så jag önskar er en riktigt bra kväll!

Kramis på er!

kramis