7 okt 2019

Måndagen 7/10-2019

Author: madeleine66 | Filed under: Okategoriserade

Idag har jag äntligen flyttat in i vårt nya kontor i vår verkstad, det känns bra att få kunna åka hemifrån och till jobbet för att sedan stänga dörren efter sig och åka hem igen ifrån jobbet….

Idag har det varit en dag som varit kylig med strålande solsken, det är sådana dagar jag älskar nu på hösten där man kan njuta av de underbara färgerna som höstens natur bjuder på. Jag hoppas att denna höst kan bjuda på många av dessa dagar så man får en möjlighet att ladda batterierna innan vintern slår till, för sommaren tycker jag bara har försvunnit känner inte att jag har hunnit med den.. visst har vi haft några riktigt underbara dagar som vi har kunnat njuta av solsken och bad i sällskap av riktigt goda vänner där vi har haft tid att bara vara och kunnat lägga alla måsten på hyllan och bara kunnat koppla av.

Denna sommar har vi även testat på lite känslan av hur det är att vara med husbil och kommit fram till att det nog är det vi vill ha, där vi kan röra på oss och göra lite som vi vill, så vi har sagt upp vår säsongplats där vi hade vår husvagn dels på grund av alldeles för mycket negativ energi som råder på den campingen just nu och dels för just att ha möjligheten att fara runt på olika campingar utan att vara låst till en.

Men tycker det är jätte tråkigt att det har blivit så mycket negativ energi på campingen på grund av att det är fel personer i styrelsen som skapar en massa konstiga regler och måsten som gör att man som årscampare måste trippa på tårna för att inte göra något olämpligt som i sin tur gör att man blir avstängd och utesluten.  För camping är underbar med bra strövområden och en härlig badplats och vi har/hade många härliga vänner som vi älskar att umgås med där.

Men men nu letar vi som sagt va efter en passande husbil.