19 nov 2018

Ljusglimtar i vardagen…..

Author: madeleine66 | Filed under: Okategoriserade

Det är helt otroligt va det är grått utanför dörren, tror ärligt talat att det inte kan bli så möe gråare..

Man blir ju helt tömd på energi och det är så svårt att få något gjort över huvudtaget, jag blir bara trött och nedstämd och tycker allt är så tung rott och det är en känsla som jag inte tycker om att ha..

Så har funderat på att det är nog på hög tid att vi tar oss en bio kväll med en bra film och riktigt möe goa popcorn…. Då är det ju lägligt att en film som vi verkligen vill se just nu har poppat upp på biograferna 🙂 nämligen Fantastiska Vidunder: Grindelwalds brott. Vi såg den förra filmen och tyckte den var riktigt bra och speciellt i 3D.

Så bio fick det bli… och vi var inte missnöjda med valet, vi fick över två timmars bra underhållning med riktigt bra 3d effekter. Så den filmen kan jag rekommendera till alla er som gillar Magi och Fantasy.

För det behövs små ljusglimtar i vardagen, både för att ljusa upp stämningen i de gråa nyanserna och även för att varva ner när man jobbar i ett högt tempo hela tiden. Så nu under hösten och vintern har jag bokat in lite händelser för att vi ska ha möjlighet att koppla av lite och ladda våra batterier..

Händelser som står på tur är att åka till Karlstad för att hämta vår nya följeslagare nämligen en ny V90 och med den ska vi samma dag åka till Stockholm för att njuta av en skön kväll på hotell innan det får bli en kväll tillsammans med Nitro Circus, det ska bli jätte kul att få se dem live istället för att titta på deras tokiga stunt på tv skärmen.  På vägen hem så ska vi hälsa på vårt barnbarn och hennes familj. Det ska bli underbart att få krama om dom igen och få gratta dem eftersom dottern då har fyllt år och vårt barnbarn ska fylla två. 🙂

Vad händer näst då, jo då blir det antagligen en tur till Göteborg för att umgås med goda vänner, liten tur på stan och avsluta kvällen på Lisebergs julmarknad.

Sedan var det dags för ett trevligt julbord som i år är bokat på Nöjesfabriken men julshow och övernattning på hotell.

Sedan är det ju dags för jul och nyår med allt som följer där till…

I  januari är det dags för lite skidor för då åker vi en vecka till Åre sedan tar vi en vecka i Vemdalen och det är två veckor jag verkligen ser fram emot.

För som sagt va så behöver man pausar från vardagen för att orka med de tuffa dagarna man ibland får tampas med…

Men nu mina vänner ska jag ta med mig gubben och besöka kudden…

Natti Natti med er och sov så gott