4 jan 2016

Lite Vardag

Author: madeleine66 | Filed under: Okategoriserade

Söndag

Utanför fönstret faller det ner lite vita flingor,  jag sitter och surfar runt lite på måfå i etern, känner mig ganska trött just nu.

Vi var en sväng förbi ICA Kvantum för att handla lite, för alltid ska det vara något som är slut i kylen el skafferiet.

Väl hemma igen så fortsatte vi att inte göra någonting, hamnade i Tv soffan en stund innan vi la oss i sängen för att spana in lite avsnitt av Grimm.. 🙂

God Natt!!

Måndag

Vaknade lite piggare idag 🙂

Hjärtat fixade lite frukost sedan var det att hoppa i kläderna för att ta oss en tur till Karlstad där vi hade lite ärenden att uträtta 🙂

Snöade här hemma, men det tog slut efter V-bro sedan vart det bara mindre och mindre snö på backen ju närmare Karlstad vi kom.

Sedan började det att snöa lite innan V-bro sedan ökade det bara mer och mer ju närmare vår lilla Skogsglänta vi kom..

Har bland annat fixat till kontrolluppgiften som ska in till skatteverket plus lite andra måsten i kontorsvärlden 🙂

Nu har jag äntligen laddat min mobil med en ljud bok jag har längtat efter att få lyssna på, nämligen en fortsättning av berättelsen om min Älsklings psykopat Christopher Silfverbielke.

Bok nr 7

Motvind 

Av Dan Buthler & Dag Öhrlund

Jacob Colt, den skicklige men trötte kommissarien vid Europol i Haag, har inte gett upp sitt livs kamp: att sätta dit den man som förstört hans liv – Christopher Silfverbielke.

När Colt en dag blir kontaktad av Silfverbielkes syster Anna, som ber honom att spåra upp och döda hennes bror, tvekar han därför inte. Under tiden som Jacob och Anna smider planer funderar Silfverbielke på sin framtid. Snart tänker han lämna landet för gott. Hans exitplan hejdas emellertid av ett telefonsamtal. Pressen har upptäckt en koppling mellan Silfverbielkes företag TrioSoft och scientologerna, och aktiekursen sjunker som en sten. I ett slag är alla hans miljoner utraderade. Någon måste få sota för det. Silfverbielke beslutar sig omedelbart för att dra åt tumskruvarna på finansmannen Herbert de Wahl.

Genom en djävulsk uppfinning kan han betrakta sitt offer medan denne spelar rysk roulette med döden. Samtidigt har Silfverbielke det inte så dumt på fritiden. Iskall champagne, kokain och undergivna kvinnor piggar alltid upp. Och Maja Liif, den socialdemokratiska riksdagskvinnan som tidigare haft en affär med Christopher, blir lite förvånad men ändå smickrad när han plötsligt en dag tar kontakt igen. Ända tills hon inser att hon vandrat rakt i en fälla

Stefan Sauk som är uppläsaren gör det kanon bra.. !

Denna bokserie kan jag varmt rekommendera !

Ha nu en bra kväll!