18 okt 2016

Lite av dagen.

Author: madeleine66 | Filed under: Okategoriserade

studie

Har suttit hemma och pluggat hela dagen, men några pausar som en trevlig fika stund med bästa svägerskan Kickan.

kaffe

Har fått två pelargoner omplanterade och ren bäddat i sängen… så nu ska det bli super skönt att lägga sig..

Ute har det varit grått och tråkigt men här hemma har det varit varmt och skönt plus att jag har delat det sista arbetet som skulle vara inne denna vecka så nu kan jag börja med nästa veckas inlämningsarbeten.

Har även fått tillbaka APL uppgiften och var super nöjd med min bedömning.

Hjärtat har idag varit på jobb i Köping och passade då samtidigt på att möta upp vår dotter med sambo i Arboga för en kött leverans så nu har vi levererat ut till två delar av köttet vi köpt så nu är det bara till oss och vår dotter i Göteborg som ska ha sin del.

kott

Det var lite av dagen!

Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i min nybäddade säng för att ta mig till drömmarnas land för att se vad nattens bio har att bjuda på..

sleepy

Natti Natti