22 mar 2015

Klump i magen…

Author: madeleine66 | Filed under: Okategoriserade

Lustigt hur vissa dagar bara försvinner utan att nått vettigt händer utan man bara existerar idag har varit just en sådan dag.  vet inte om jag tycker om de dagarna för just de dagarna känns som att livet bara rinner iväg och man inte hinner med, det är bara åldern som rusar fram med en… 🙁

Det skapar en sådan fruktansvärd ångest som jag inte riktigt vet hur jag ska hantera. Känns hemskt att man har ångest av att livet rinner en ur händerna…

Har i alla fall  fått mig en energi drink som idag blev gjord på Blodapelsin, päron, rödbeta och ingefära. Mumma!

2015-03-22 11.37.20

 

Har även gjort ett litet försök att piffa till mig lite med att sätta lite färg i mitt grånande hår..

Men nu får ni ha en bra kväll mer er!

kram!