20 feb 2016

Japp ja lever.

Author: madeleine66 | Filed under: Okategoriserade

Fast det kan vara svårt att tro det när man ser hur mycket jag bloggar nu för tiden.  Ja Ni här har det inte hänt så jätte mycket som ni inte redan vet att jag pysslar med.

Plugget står ju då naturligtvis högst upp på listan,  där flyter det på ganska bra och jag tycker det är riktigt roligt att gå upp på möran för att ta mig till skolan där jag tillbringar ett gäng med timmar framför datorn… Saken blir ännu trevligare när man har det roligt tillsammans med bra och trevliga pluggkompisar som förgyller tiden där… 🙂 🙂

Har varit riktigt duktig med att vara ute och promenerat så mycket jag hinner efter skolan, men då inte riktigt lika duktig som min man som verkligen är duktig med att både vare ute och gå och springa under dagarna när jag sitter i skolan och Akki njuter av att få röra på sig… 🙂

Här är några mysiga kort jag har från våra promender. 🙂 och klickar ni på bilden så växer den 🙂

20160214_13595120160214_14002620160215_13014020160215_13040320160215_13125520160215_131146

Har inte varit ute och jobbat så mycket endast en gång har jag jobbat en natt under under hela detta år och den tillbringade jag upp i Norra och hade en jätte trevlig natt. Men jag har heller inte fått ett enda sms förutom det som jag fick den 4 feb en förfrågan om att jobba just den natten den 8/2 som jag jobbade. efter det har det varit super tyst inga sms alls… 🙁

kollade min mail box nyss och hade då fått bra erbjudande om skidresa igen,,, måste ju säga att det är mer än frestande att nappa och resa iväg till Åre igen… För oj vad vi hade det härligt de fyra dagarna vi var iväg…  så det tål verkligen att funderas på och det bästa var ju att erbjudandet var innan jag ska ut på min praktik så praktiskt skulle det ju fungera.. 🙂

Men nu kanske jag skulle göra något nyttigt med denna lediga dag, sätta på fläskläggsgrytan så det blir lite mat här i eftermiddag, kanske skulle ta en sväng om med snabeldraken för hemmet får lida lite under veckorna då det inte är min direkta prioritet att städa.

Önskar er som är inne och hälsar på en riktigt bra dag!! och var rädda om er för det händer alldeles för mycket tråkigheter här i världen!

Kramis!

groda