12 nov 2015

Ja, inte vet jag..

Author: madeleine66 | Filed under: Okategoriserade

Vart denna dag har tagit vägen den har liksom bara försvunnit..hmm har inte hunnit med alls och vad jag har gjort är inte alls mycket…. men om jag inte har fattat detta med dagar helt fel så ska det ju finnas lika många timmar på varje dag… eller har jag missat nått….

Så jag får helt enkelt göra det jag skulle ha gjort i dag i morgon istället…

Men en sak jag i alla fall har fått  med mig idag är en liten kort men jätte skön promenad, ja i alla fall för mig för Hjärtat var det en helt annan sak för han har nämligen fått väldigt ont i ryggen så hanses promenad låt och såg verkligen inte lika skön ut… (men lite lustig ut).

20151112_121325

Att det var ett underbart väder syns ju inte så bra på bilden, men känslan att ha naturen runt omkring sig är en känsla av lyx.

20151112_122305

Här kan vi prata om samarbete 🙂 så helt klart storleken har ingen större betydelse utan det är var man kan klara av i en gemenskap, så det här med att ensam är stark, kanske inte riktigt stämmer (ialla fall inte i alla lägen).

20151108_154812

Den här bilden är inte tagen idag utan i söndags när vi var på väg hem ifrån vår lilla tur till IKEA.

Men nu ni mina vänner ska denna lilla dam dra sig till sängen för lite serie taim..

Natti Natti med er!

kramis!

hugs