16 feb 2021

Inköp av RoadRunner & premiär turen 8-10 Maj 2020

Author: madeleine66 | Filed under: Resor

Har haft funderingar ett tag på att ändra inriktning på denna blogg eftersom vi har skaffat oss en husbil så kommer denna blogg att handla om våra resor vi gör med denna underbara bil som vi har döpt till Roadrunner.. 🙂 

Vi har haft denna underbara bil i ett år snart och det har varit ett år kantad med underbar resor där det bara har varit jag och min man och resor tillsammans med våra underbara vänner.

Så de följande inläggen kommer det att bli lite uppdateringar av vad vi har gjort under året tillsammans med lite bilder som vi har tagit på de olika platserna vi varit på.

Vi köpte vår husbil den 30 april och vår första resa gjorde vi den 8maj. Då åkte vi till Filipstad för att hälsa på en kompis, den första natten stannade vi till på ett jätte mysigt ställe som heter Ångsågen som ligger precis invid vatten och har jättefina grillmöjligheter och fina vandringsleder och det finns ett fint torrdass precis invid parkeringen.

När vi på morgonen den 9 maj hade fått i oss våran premiär frukost så kollade vi runt lite innan vi begav oss vidare på vår tur och bestämde då att vi skulle möte upp våra kompisar i Askersund på ställplatsen City Camping & Gästhamn en avgiftsbelagd ställplats (250kr) inkl. el. En fin plats att stanna till vid om man vill ha möjlighet att duscha och tömma sin latrin. Annars är Askersund överlag en dyr plats att vara på. 

Vi stannade en natt och tillbringade dagen med att kika runt i omgivningen, köpte mjukglass seden grillade vi och umgicks i trevliga vänners sällskap under kvällen innan vi la oss för att sussa. På möran så fick vi i oss lite frukost och en liten pratstund med våra kompisar innan vi begav oss hemåt och då tog vi vägen via Åsbro för att stanna till och hälsa på några kompisar.

Kram