11 jan 2017

Inget speciellt!

Author: madeleine66 | Filed under: Okategoriserade

Oj då här har jag inte varit på en evighet…

Får väl önska er alla en god fortsättning på det nya året och hoppas att det kommer att bli ett riktigt bra sådant med många nya möjligheter.

Jag har i alla fall nu börjat på min tredje och sista termin på vård- och omsorgsutbildningen och det känns riktigt bra, fast jag är faktiskt lite nervös inför det kommande gymnasiearbetet.

Vi var till Åre ett par dagar innan julen och åkte lite skidor det var helt otroligt skönt att få komma iväg och bara va och inte göra något annat än att tillbringa några timmar i backen för att sedan fortsätta att koppla av hemma i soffan… Njöt verkligen i fulla drag och hoppas vi kan åka igen i mars.

Julen här var lugn Jimmie & Patricia med respektive var hemma och min mamma var här på julaftonen så vi fick oss lite julmat, sedan hamnade ungdomarna framför tv och spelade mario kart och andra tv spel.

På nyår var vi hos bekanta och firade in det nya året, så det blev ett riktigt bra avslut och början på det nya året.

Måste säga att vädret vi har denna vinter är riktigt sorgligt. Jag tycker ju att när vi är i årstiderna december till mars då ska det vara vinter och med vinter menar jag snö och minus grader.. inte grått  och blött för det är ett väder om är riktigt deprimerande.

Men nu får det bli kvällen!