28 feb 2019

Huvudvärk och ont i nacken…

Author: madeleine66 | Filed under: Okategoriserade

Det är min vardag och det känns nästan lite konstigt när jag har en dag utan känning av någon av dessa ständiga följeslagarna… och hur bra är det då kan man tycka…..

När de gäller huvudvärken så har den nog alltid funnits där, vet att när jag gick på högstadiet så knaprade jag nog huvudvärkstabletter som godis och det slutade ju med att jag blev överkänslig för acetylsalicylsyra och började att blöda näsblod.. så det vart ett par år där som jag inte fick äta värktabletter som innehöll detta. Mitt första ordentliga migränanfall fick jag -89 och det varade i 3 dagar och var då det klart värsta jag hade varit med om då i alla fall… men sen blev det lite av en vardagsgrej, för så fort jag hade haft mycket att göra ett tag och det kom en lugnare period så var ett Migränanfall ett säkert kort.. Jag har testat en det ena en det andra i värktabletts form men det är inget som har hjälpt mig utan jag har fått mixtrat lite själv för att hitta lösningar och det har berott lite på hur anfallen började..

Nacken den har väl med funnits med mig hela tiden men har nog blivit värre efter att jag råkade krocka med en bergvägg för ett par år sedan, sedan dess har nacken varit ett problem och även att jag tappar synen på det ena eller det andra ögonen som tur är har jag inte tappat det helt på båda ögonen….

Men jag ska väl inte klaga för det finns personer som har det betydligt mycket värre smärta än vad jag har,  och jag skriver inte detta för att jag har det värre än andra eller att det är synd om mig utan att jag skriver det kanske mer för att förklara varför jag kanske ibland inte är på topp och verkar vara lite avtrubbad och tråkig.

För det värsta är nog inte värken utan att den dränerar mig på all min energi och det är ganska tröttsamt att hela tiden vara trött.

Ha det gött!

Kram Madde