10 dec 2015

Funderar att…

Author: madeleine66 | Filed under: Okategoriserade

farbror vinter

På vart vintern håller hus jag, för detta väder tar ju ur en all energi som finns, så trist så det är inte sant…. Nej nu får att herr vinter vakna så det blir lite ordning och reda på torpet…

Låg ganska länge, hade ingen lust att stiga upp för att vädret var så trist, men till slut så ramlade man att upp ur sängen fick i sig en kopp kaffe tillsammans med Säffle tidningen och som vanligt är det inte direkt några nyheter i denna lilla nyhetstidning vi har här i Säffle som jag tycker är ganska tråkig (men ändå ett måste) att läsa.

Sedan var det att ta tag i dagens lucka. Som idag var en utmaning för man skulle försöka att stå på händer och huvud. Det har jag då inte gjort sedan jag gick i skolan och var lite mer spänstig än vad jag är idag, men skam den som ger sig så kom upp  på händer en liten stund och fick balansen till att stå på huvudet. Sedan fick det bli mina 30 minuter på löpbandet.

Lucka 10:

UTMANING 10/24 är av lite annan karaktär och säkerligen är det många av er som inte gjort dessa sen lågstadiet, men nu är det dax igen.
1. Stå på huvudet mot en vägg eller fristående
2. Stå på händer mot en vägg eller fristående.
Gör ena eller bägge övningarna. Träna på balansen. Lägg 5-10 minuter på att verkligen försöka.
Om du utan bekymmer fixar detta, träna då på att gå upp och ner så många gånger som möjligt Smiley smile

Blev ju utmanad på Fb att lägga ut en bild varje dag i 5 dar som är äldre än 15 år 🙂 min första bild fick bli en på när jag skulle gå till skolan för allra första gången och det är verkligen mer än 15 år sedan för året som det hände var 1973 🙂

1 skoldagen 1963

Lite plock fick det bli men som sagt har ingen direkt jul känsla i kroppen och då går allt så trögt att komma igång med… Men jag behöver inte oroa mig för julen kommer vilket man har lust eller inte..

Ha nu en fortsatt trevlig kväll!

kramis1