19 maj 2015

Full!!

Author: madeleine66 | Filed under: Okategoriserade

Med info känner jag mig nu,

Har suttit från kl 09 i morse till kl 16 nu i eftermiddag och tagit in en massa information inför mitt kommande sommar jobb..

Nu behöver jag bara smälta detta och läsa på lite innan nästa pass, sedan ska jag boka in en bredvidgång. sedan är det bara att göra slut testet sen hoppas jag att jag ska vara klar för lite jobb…:)

Det har varit jobbigt men hur intressant som helst…:)

Hade kanske klarat mig bra utan sällskap av min kära huvudvärk, men men man kan ju inte få allt här i världen..

Nu tror nog jag att jag ska ta mig en kopp kaffe och plugga in mina lurar i mobilen för att koppla av med lite ljud bok 🙂 Just nu lyssnar jag på den andra boken om Christoffer Silfverbielke av Dan Buthler & Dag Öhrlund. Inläsare Stefan Sauk

Grannen av Dan Buthler o Dag Örhlund

Grannen

Stureplansprofilen Hans Ecker, dömd till över 10 års fängelse, sitter i en fångtransport på väg att flyttas från Kumla till en annan anstalt. Man kan föreställa sig Eckers glädje när han, helt oväntat, blir fritagen. Men snart blir han rädd, riktigt rädd. För den som kallblodigt sköt fångvaktarna var psykopaten Christopher Silfverbielke _ kompanjonen som Ecker trodde sig ha haft ihjäl för ett drygt år sedan. Även kommissarie Jacob Colt och hans nya kollega, IT experten Linda Schecker, tror först att Silverbielke är död och begraven, men snart är jakten åter i full gång. Farligare och obehagligare än någonsin.

Så spännande gillar verkligen dessa böcker och Stefan Sauk gör ett toppen jobb som uppläsare 🙂

(bild och info är lånat från Storytel )

Ha nu en fortsatt bra eftermiddag och kväll!

Kram!