21 Dec 2015

Fredag,Lördag och Söndag

Author: madeleine66 | Filed under: Okategoriserade

grodis

Japp vi kör väl vidare på varannan dags inlägg 🙂 Fast vi lägger till ytterligare en dag, kom ju på att jag glömt fredag.

Fredag

Nu blev det ju jobbigt kände jag för eftersom det är söndag idag så blir det svårt att komma ihåg vad jag gjorde i fredags 🙂

glömsk

Började med att ordna lite kontors fix innan det var dags att fara inte in till stan och göra rätt för sig, hade ju lånat hem en klänning från Meey så den var jag in och betalade, nästa anhalt blev ICA kvantum för lite handling, mellan landning hemma för att lasta ur bilen för att sedan bege sig till Kila för ett lite julbesök ..

Väl hemma igen så vart det dags för lite mat och dagens lucka som är nr 18.

UTMANING 18/24
Idag kommer ni att träna baksida lår-rejält.
Ni behöver 2 stycken handdukar att ha fötterna på så de kan glida över golvet.
Tänk på att hela tiden hålla höften så högt upp det går i luften. Ligg på skuldrorna och ha händerna rakt ut för balansens skull.
Nybörjare: Gör 6 st av första övningen, 3 på varje ben. Gör sen 1st av övning 2. Repetera 3 varv.
Träningsvana. Gör 10 st av första övningen, 5 på varje ben. Gör sen 3 st av övning 2.

Sedan fick sängen ett besök.

Lördag

Jaha vad gjorde igår då.. jo jag fick ju reda på att jag skulle jobba natt 🙂 Så det blev en snabbtur till Karlstad och Bergvik för att fixa en liten julklapp och jag säger det att fy sjutton va folk det var så det känns riktigt bra att vi är ganska klara med våra klappar gillar inte när det är mycket folk som man ska trängas med….blev en liten snabbis in på Biltema innan vi for hemåt igen. Stannade till på mammas gata för att ge en hjälpande hand. sedan vart det att åka hem fixa lite mat innan det var dags för sängen en liten stund för att orka med en natt i norra. 🙂

Det blev en trevlig jobbnatt!

groda

Söndag

Sov till 12.30 innan jag orkade upp och fick mig en stor kopp kaffe innan jag orkade ta tag i nått vettigt här hemma 🙂 Har tillbringat hela dagen här hemma 🙂 fått en hel del rensat Älskar när ja är på det humöret för då åker sakerna som jag inte använder.

Så nu får jag plats med mina gardiner i ett skåp och mina dukar i en byrå.. Så skönt!

Känns så himla skönt att få bli av med lite av saker som bara ligger 🙂 har även tagit kontakt med ett par vänner i huvudstaden för att höra om de är intresserade av vinterkläder till våra svenska uteliggare. eftersom de jobbar med att dela ut mat till dem, så kanske de även vill ha kläder för jag känner att de uteliggare vi har här i Sverige verkligen inte får komma till tals de blir verkligen bortglömda, det tycker jag är hemskt! För här kommer tiggare från andra länder och då ställer kyrkan upp med härbärge och frukost el kvälls mat för det är ju sååå synd om dem, att de måste sov i sina bilar eller andra utrymmen… men vaddå här har vi svenskar som har legat på gatan i flera år och ingen jäkel har brytt sig…. Jag tycker detta är helt fel… varför kan inte kyrkan få bidrag för att hjälpa våra uteliggare???

Jag är ingen rasist men jag tycker att det har gått alldeles för långt just nu, det finns liksom ingen rim och rason över vad som händer och sker här i Sverige just nu.

argsmiley

Kvällen här har avrundats med ett glas rött 🙂

merlot

ett riktigt gott vin tycker jag 🙂

En annan sak jag tycker är så trist är vädret vi har utanför dörren! Var sjutton håller vintern hus, det är mörkt, blött och hur grått som helst ingen julstämning alls… det enda som är positiva i denna kråksången är väl att det inte är halkigt…

Naturligtvis har vi öppnat dagens lucka som är nr 20 🙂

Idag är benen möra kan jag tänka Smiley smile
Då passar vi på att köra en magövning istället.
UTMANING 20/24
Ha ett par hala strumpor på dig, alternativt en handduk att glida omkring på!
Tänk på att vara rak i kroppen, sug in naveln mot ryggraden och spänn magen.
Nybörjare. Gör 10st (5 på varje ben av övning 1), 5 st av övning 2.
Träningsvana: Gör 30 st (15 på varje ben av övning 1) 10 25 av övning 2.
Båda nivåerna kör detta 3 varv totalt.

Får väl avsluta mitt lilla inlägg med att önska all en riktigt trevlig 4:e advent!

Men nu säger jag

sleepy nalle phu

på er!