22 aug 2015

En dag med egentid.

Author: madeleine66 | Filed under: Okategoriserade

Vad gör man då, har haft  en god vän här på besök, en vän som alltid är lika trevligt att träffa men något som tyvärr inträffar alldeles för sällan.

Jag har pysslat lite med att rensa vid vår trevliga lilla damm, men något som inte var så roligt med huvudvärk när värmen gassade som mest 🙁 men lite ogräs blev jag av med i alla fall, får fortsätta i morgon igen för tar man lite varje dag så kommer jag till slut i mål med mitt arbete. 🙂

Mannen i mitt liv tillsammans med sonen vår åkte till Gbg på jobb igår och kommer hem ikväll.

Men det känns riktigt bra att ha en dag som inte har något skrivit i sin kalender, har varit lite möe nu ett tag, något som jag i och för sig har stortrivts med, men känner att jag kanske behöver landa nu och få fotfäste igen för att ta upp saker och ting igen för helt klart vill ja ha farten igen, kommer att sätta mig vid telefonen för att ringa runt och förhoppningsvis kommer det att leda till att det kommer att ramla in lite anteckningar i min kalender igen. 🙂

Har lyssnat färdigt på Lisa Marklunds bokserie om Annika Bengtzon.

Boken var helt ok och avslutade historien på ett bra sätt.

Den sista boken heter ”Järnblod”

järnblod

Annika Bengtzons syster Birgitta är försvunnen. Hon gick iväg till jobbet en söndagsmorgon, men kom aldrig fram. Det sista livstecknet är ett sms – Annika, hjälp mig! Kvällspressens papperstidning ser ut att gå i graven. Om det inte sker ett mirakel kommer chefredaktör Anders Schyman att gå till historien som den som lade ner den svenska journalistiken. Under tiden pågår en uppmärksammad rättegång om ett ytterst bestialiskt mord på en uteliggare. Dagarna går och Birgitta kommer inte tillbaka. För att förstå vad som ha hänt hennes syster måste Annika återvända till sin barndoms bruksort och konfronteras med sitt eget, våldsamma förflutna. Järnblod är en mörk thriller om relationer och försoning, identitet och hämnd. Det är också den elfte och avslutande delen i Liza Marklunds succéserie om Annika Bengtzon.

Har nu laddat min mobil med en helt ny bok 🙂

kvinnan i rummet
(B
ild och info lånat av Storytel)

Kvinnan i rummet

 Inläsare: Stefan Sauk

En vacker vinterdag försvinner den unga och lovande politikern Merete Lynggaard spårlöst. Medierna kastar sig över fallet och börjar spekulera vilt om allt ifrån självmord och mord till kidnappning och frivilligt försvinnande. Polisen inleder en stor utredning men den blir resultatlös. Merete är som uppslukad av jorden. Danska succédeckaren med kriminalinspektör Carl Mørck som hyllats av en enig kritikerkår i Sverige kommer nu som ljudbok på svenska.
Nu ska jag ta mig en promenad tillsammans med kameran så vem vet jag kanske kommer att bjuda på några fina bilder. 🙂
Ha nu en riktigt bra dag!