4 maj 2017

Boktips.

Author: madeleine66 | Filed under: Okategoriserade

Nu har jag avverkat ett par rundor på mitt löpband och det känns riktigt bra att ha kommit igång med att röra på bena igen, så förhoppningsvis så kanske det sätter sprätt på de ogillande formerna man har runt midjan men det viktigaste är att röra på sig och få in lite energi i kroppen.

Har även avverkat ett par ljudböcker till, böcker som jag tar hem via Storytel

Sändebudet av  Anders Gustafsson & Johan Kant en riktigt bra bok

Sändebudet - Anders Gustafson, Johan Kant

Den erfarna kriminalinspektören Solbritt Andersson står inför sin svåraste utmaning hittills. Hon och hennes kollegor arbetar med en omfattande utredning av företaget Rankena Tech, som bakom de putsade fasaderna tycks ha vida förgreningar till internationell brottslighet. Polisen närmar sig ett genombrott i fallet, men blir alltmer frustrerade över att de ständigt ligger steget efter. Finns det läckor eller infiltratörer i Norrtälje polishus? Samtidigt hittas ett lik guppande i hamnen vid Svartklubben utanför Singö. Har offret, en tillbakadragen man som bott vid havet i hela sitt liv, verkligen drunknat på grunt vatten? Vilka är hans kopplingar till öns militära förflutna och till den charmante och maktfullkomlige prästen i Singö kyrka? Sändebudet är den tredje fristående delen i Singöserien, och den avslutande om jakten på spionen och ex-militären Sven Löwengrip.

Den andra boken som jag precis har lyssnat klart på är Törst av Jo Nesbo, jag älskar böckerna om polisinspektören Harry Hole.

Törst - Jo Nesbø

En kvinna hittas mördad i sitt hem efter en Tinderdejt. Sättet hon blivit dödad på är uppseendeväckande – hon har blivit biten i halsen och tömd på blod. Harry Hole jobbar inte längre för polisen men blir motvilligt inkallad till en särskild utredningsgrupp som snart förstår att de har att göra med mördare som inte liknar någon annan. Harrys jaktinstinkter väcks till liv när han börjar känna igen mördarens beteende och ett förflutet misslyckande gör sig påmint. Återigen tvingas han offra något av sig själv i jakten på den gäckande mördaren.

Dessa två böcker kan jag varmt rekommenderade.

Tack för mig!