2 nov 2015

Blir ju inte alltid som man tänkt sig :)

Author: madeleine66 | Filed under: Okategoriserade

Trodde nog att denna vecka skulle bli en lugn vecka då jag skulle vara hemma och bara vara (egentid)eftersom Hjärtat mitt var i New Jersey. men när blir saker och ting som man tänkt sig? Inte så ofta i alla fall.. 🙂

Det blev i stället så jag fick jobba i stort sett hela veckan, klagar inte alls över det eftersom jag tycker det är så roligt.

Då blir det lite dåligt med bloggandet 🙂

Några promenader har jag passat på att göra när jag har haft möjlighet så några kort har jag tagit 🙂

20151029_150703

20151029_150307

20151029_150216

Sonen opererade sig i fredags så det skapade lite mamma oro, men det gick så bra så.

Eftersom jag hade jobbat natt så fick min lilla mamma ställa upp och köra honom till operationen. så när jag vaknade vid 13,15 fått i mig lite kaffe och youghart så åkte jag iväg vid 15-tiden för att hämta hem honom.

Men eftersom de inte hade fått stopp på blödningen så fick han ligga med tryck till kl 18,15, när de då tog bort hade blödningen fortfarande inte stoppat så då beslöt läkaren att han skulle ligga ytterligare två timmar med tryck och då skulle kl ha blivit 20.15.. hmm det funkade ju inte så bra för mig eftersom jag skulle jobba natt och började kl 21. Så jag fick åka hem för att hinna till jobbet, eftersom jag inte hade fått i mig nån mat så stannade till vid pizzerian  så jag fick i mig lite kycklingsallad och sedan var det bara att byta om och slänga sig iväg till jobbet.

Ringde operationsavdelning 20,15 för att höra hur det gick med blödningen, men eftersom vi bodde i Säffle och blödningen inte helt hade slutat så hade bestämt att sonen skulle vara kvar tills på lördag så han kunde ligga med fortsatt tryck…phu så skönt tänkte jag då kunde jag lugnt jobba vidare utan att behöva vara orolig (det var jag ju naturligtvis ändå.. man är ju mamma).

Sen har det ju varit All Helgon och naturligtvis har vi varit på kyrkogården för att tända ett litet ljus för våra Änglar 🙂

20151031_180811

20151031_180921

Idag har vi varit och Grattat min kära Svägerska som fyllde år 🙂 Önskar dig en fortsatt bra kväll.. Kramis på dig!

Nu får ni ha en fortsatt bra kväll!

Kram!