16 nov 2015

Årliga

Author: madeleine66 | Filed under: Okategoriserade

tandis

Besiktningen hos Tandis är avklarad och jag gick igenom så nu är det bara att tugga vidare i ett år till… Måste säga att det känns väldigt skönt, för det är ett orosmoment i alla fall för mig eftersom det är ju inte mitt favvo ställe direkt plus att det blir ju lätt ett stort hål i plånboken om det skulle vara nått som måste åtgärdas.

Utanför har det ju varit ganska grått och blött idag så jag har faktiskt hållt mig inomhus, förutom då när jag var till staden för min kontroll.

computer

Väl hemma har jag suttit vid datorn och grejat och donat med det nya löneprogrammet så nu ska denna månadens lön vara inlagd och klar för att betalas ut den 25:e. Måste säga att det är lite klurigt men samtidigt riktigt roligt att pyssla med nya program.

Löpbandet fick sig lite motion idag med 🙂

Dagens middag vart spagetti & köttfärssås.. riktigt mumsigt för det var ett tag sedan det serverades här i skogen. 🙂

 Försöker även att ta reda varför det helt plötsligt inte går att kommentera några av de inlägg som jag lägger in.. jätte tråkigt tycker jag.  Men har inte hittat något ställe man kan ändra inställningarna och har även kollat de andra som bloggar här och de har samma problem, skickade ett mail till  kundtjänsten på denna blogg men de har inte svarat… så vi får se om det går att lösa.. trist!

Men nu ni får ni mysa vidare denna måndagskväll 🙂

Kram!

kramis