18 jan 2018

Åre dag 5

Author: madeleine66 | Filed under: Okategoriserade

Idag vaknade jag av en känsla av att inte ha någon lust med något alls, kan ju bero på att jag är jätte trött i hela kroppen och en huvudvärk, men när det gäller huvud värken är det nästan konstigt om jag inte har den.

Vädret utanför dörren idag är runt -9 och snöflingorna ramlar sakta ner, det blåser även idag. Fast när vi kom ut till backen som idag blev Duved så tittade solen fram och snöfallet gav sig så det har varit riktigt härligt i backen idag.

Det var många snö högar i backen men det är betydligt bättre med snö än isiga backar så idag måste jag säga att jag fick till några bra åk där jag fick till svängarna. Men självklart vart den någon vurpa där jag landade mjukt i snöhögarna.. 🙂

Så nu har vi landat hemma i stugan igen och fått i oss lite mat som idag blev mos och ost schnitzel riktigt gott.

Funderade en sväng om vi skulle ta oss ett kvällsåk i Björnen, men beslöt oss för att vi istället laddar för en  ny dag i backen i möra. 🙂

Ha nu en bra kväll på er 🙂

Kram Madde