16 jan 2018

Åre dag 3

Author: madeleine66 | Filed under: Okategoriserade

Började som den slutade igår med huvudvärk, en huvudvärk som har löpt som en röd tråd genom hela dagen idag, så just nu är jag hur trött som helst för den tar verkligen musten ur mig och snor hela min energi.

Vi var beredda på att det skulle bli blåsigt och kanske omöjligt att åka nån utförsåkning idag, men så blev det inte visst har det blåst men inte så farligt och lite snöfall ramlade ner men det var helt ok att tillbringa en stund i backen.

Idag gick det lite bättre med min åkning, jag är inte nöjd 🙁 jag vet hur jag ska åka men får ju inte till det som jag vill, men det är ju bara att fortsätta att köra nån gång kanske jag får till min åkning igen.

Vi började dagen med att ta ut vår lurviga vän på en liten promenad, och man blir snöig om nosen när man måste köra ner den i snön för att kunna lukta ordentligt.

Nu ska jag fortsätta för att bota min huvudvärk och önskar er en bra kväll 🙂

Kram Madde