15 jan 2018

Åre dag 2

Author: madeleine66 | Filed under: Okategoriserade

Det har blåst friska vindar idag och en hel del liftar har varit stängda på grund av att det har blåst för mycket.

Men vi har varit ute i backarna för lite utförsåkning, hmm hur det gick, ja inte gick det bra i alla fall men ner kommer man ju alltid men hur är ju en annan fråga…haha!

Jag tycker ju att jag borde blivit bättre på att åka men känner att jag går åt det andra hållet alltså blir sämre och sämre och detta har börjat efter att jag ramlade i Norge och vred till knät, nu kan jag bara inte slappna av och så fort jag får lite fart under skidorna kommer rädslan att ramla och då blir jag stel och åkningen fungerar inte alls.. och det är hur tråkigt som helst…. 🙁

Men skam den som ger sig.  🙂

Så nu laddar vi för en ny dag i backarna i morgon. Det gör vi genom att koppla av och bara vara, äta god mat och dricka lite cider.

Ha en bra måndag!

Kram Madde