20 apr 2016

Längesedan sist.

Author: madeleine66 | Filed under: Okategoriserade

Oj vilken slarvmaja jag har varit nu när det gäller bloggandet. Men jag lever och mår kanoners. 🙂

gladsmiley1

Jag har nu gjort mina 4 veckors praktik och det har varit jätte roligt! Har haft en jätte bra handledare , det har även varit ett super bra gäng att jobba med där alla berörda har varit hjälpsamma. Har fått en massa mer erfarenheter som jag ska ta med mig in fortsatta utveckling inom detta härliga yrke 🙂

tummener

Så till veckan är det att återvända till skolan och ta nya tag, har det absolut tyngsta ämnet kvar att avverka och det är Svenska ett ämne jag verkligen inte gillar för jag känner att det spelar ingen roll hur mycket tid och energi jag lägger ner där så räcker det inte till utan hela tiden är det något som ska kompletteras och rättas till… Jag är nog den trögaste människa på denna planet när det gäller svenska.

solig

Idag har det varit ett helt underbart väder och jag har haft en ledig dag, så det har varit hur skönt som helst 🙂 Har faktiskt suttit ute och bara njutit av solen idag och det var inte en dag för tidigt. Nu hoppas jag att det blir många härliga dagar framöver där vi kan må skönt och njuta av solens härliga strålar.  Sakta men säkert har jag börjat att ta tag i vår trädgård, rensat bort gammalt så nytt kan komma upp och ge trädgården tillbaka sin skönhet igen.

Det har säkert hänt en hel del sedan jag var här och skrev sist men det får nog ligga på hyllan, så får vi vandra vidare och skriva om det som är lite mer aktuellt. Jag ska försöka att vara lite mer aktiv med min blogg igen.

Men det för ikväll får det räcka med detta lilla inlägg så ni vet att jag har inte glömt bort min lilla blogg.

springare

Nu ska jag ta och byta om för en liten stund tillsammans med mitt löpband. Måste ju försöka skärpa mig och komma igång igen, för mår så mycket bättre när jag rör på mig. Men jag lovar er att jag är hur duktig som helst på att hitta på ursäkter.

kramis

På återseende!