5 feb 2018

5 januari -18

Author: madeleine66 | Filed under: Okategoriserade

Dagen började att jag i zombi läge gick upp ur sängen och ner till frukosten tillsammans med min älskade man 🙂 med hjälp av en stor kopp kaffe så började jag vakna till liv.

Sedan begav vi oss ut i backen som på förmiddagen blev Duved där vi befann oss fram till klockan var 12 då vi begav oss hem för att få i oss lite mat och en behövlig benvila 🙂 eftermiddagen fick det bli sadelliften och Björnen.

Så nu har vi varvat ner i ett pyttelitet badkar för att få våra ömma ben att slappna, så nu sitter vi här och mår gött tillsammans med en varsin jordgubb cider.. 🙂 och hoppas att morgondagens åkning blir lika bra som den var idag för till största delen idag var jag super nöjd med min åkning, var bara en sväng i slutet av dagen som den kanske inte gick med samma flyt.

Imorgon tyckte mannen i mitt liv att vi skulle testa på VM8 eftersom han är helt säker på att den inte är för brant för mig längre…hmm det är vad han tycker.. vet inte vad jag tycker.. men men vi får se för som sagt ner kommer man ju alltid.

Ha nu en bra kväll på er!

Kram Madde!