21 apr 2017

1:a

Author: madeleine66 | Filed under: Okategoriserade

Rundan på väldigt länge har jag avverkat idag så i morgon kommer jag säkert att ha träningsvärk.. Men jag måste verkligen röra på mig för att få tillbaka energin i kroppen igen.

Gillar inte denna ständiga trötthet som hägrar i kroppen just nu, visst det kanske har med våren att göra men den har inte påverkat mig med att göra så jag är ständigt trött tidigare.

 Det här med att ha åsikter är någon som jag har funderat länge på,  vi ska ju leva i ett land där vi har rätt till att tycka och tänka fritt men har vi verkligen det för har man en åsikt som går emot strömmen så blir man dömd som person för det ä ju inte ok att tycka så…Självklart kan inte alla tycka lika och självklart blir det diskussioner när man tycker olika, men ska man döma en person för sina åsikter ? eller för sina handlingar?

Jag tycker nog att man ska döma personen för sina handlingar i så fall, för åsikter har alla om allt men det är ju utifrån vårt agerande som vi kan bli dömda. Man kan ju tycka illa om en person eller en sak men det är ju hur vi väljer att agera med det som talar om vad vi är för person, för så länge jag håller mig till att bara ha åsikter eller att tycka illa el bra om något eller någon då skadar jag ju ingen, men skulle jag agera och göra något mot någon eller sätta mina åsikter i handling som jag verkligen kan skada eller göra nytta beroende vad det är för boll jag sätter i rullning.

Det är vad jag tycker.. vad tycker ni är det en helt fel eller…