27 okt 2016

pluggis

Author: madeleine66 | Filed under: Okategoriserade

pluggis

Igår satt jag i skolan från kl 08 till 15,40, sedan ställa mina älskade lilla mamma hem mig så jag fick byta om till arbetskläder, sedan åkte vi tillbaka till stan där jag började mitt pass i hemtjänsten V-bro/V-näs för ett kvällspass, mitt allra första som vik och inte som praktikant och det kändes ganska bra faktiskt och jag hittade till alla som stod på min lista. Slutade kl 21 då kom hjärtat och hämtade mig så vi åkte hem för lite kvällsmat och lite popcorn.

studie

Så här har jag tillbringat hela dagen så nu känner jag att det är lite fullt där inne bland de grå så nu slår jag ihop mina böcker och tar kvällen.

solig

Så här kände jag mig en stund idag när solen tittade fram för det känns så mycket bättre i kroppen när denna gula varelse är framme även fast man sitter inne och tittar ut.

Har varit inne till stan en sväng nu i kväll och då passade vi på att kika in på Audio Video i deras nya butik, måste säga att det blev så mycket bättre!

Jätte roligt att en butik här i lilla stan satsar, nu håller vi tummar och tår för att det ska fortsätta att gå bra. Vi försöker att gynna alla våra butiker här i stan så det kanske finns en liten chans att de får eller klarar av att vara kvar.

Tycker inta att folk har rätt att klaga om de åker till Karlstad och handlar hela tiden när vi har produkterna här i stan, för även om de kanske är någon krona billigare i Karlstad så kostar det att åka och blir det något fel så ska man åka igen.

Men nu mina vänner ska jag sätta mig i soffan en stund för att se om det är något roligt på tv.

Ha en goer kväll på er!

Kram!groda